Като първо:  ние сме най-добрите в леглото сред всички знаци

...
Като първо:  ние сме най-добрите в леглото сред всички знаци
Коментари Харесай

13 жестоки истини за Овен (написани от Овен)

 Oven_8

Като първо:  ние сме най-хубавите в леглото измежду всички знаци на зодиака. Разбира се, това е потвърдено от водещи астролози и доказано от всички, само че просто желая да ви кажа това още веднъж, с цел да не го забравите.

Вие сте влюбена в Овен, нали?  Бог да ви оказва помощ! Шегувам се. Ние сме страхотни хора. Ние безусловно ще ви донесем берекет и  обич. Но има някои неща, които въпреки всичко би трябвало да знаете за любовта на Овен.

1. Ние сме Огън!

Да, ние сме огнен знак и това не е изненада. През целия ми живот ме  назоваха „ огнен “, което може да се преглежда и като комплимент и като засегнатост (предпочитам да имам вяра в първото).

Положителната страна на това е, че когато влезем в стаята, ние отдаваме на всички доста сила. По принцип това е добре. Но от време на време е неприятно – според от настроението. Ние сме хората, които желаете да поканите на шумно празненство, в случай че желаете на всички да им е занимателно. Негативната страна – гневът ни е  бърз, като  гръмотевица. Целта постоянно ще бъде реализирана.

2. Нашето Его е голямо.

Вероятно към този момент сте предположили, само че въпреки всичко да ви го кажем: „ Овен непрекъснато се нуждае от половинки, които да се грижат за нашето его, когато имаме потребност от него. “ Един добър опит за балансиране!

3. В нас живее рискован дух.

Ние ще опитаме съвсем всичко и незабавно. Ние не отлагаме нищо. Но в случай че не ни харесва (или не го разбираме доста добре), няма да го създадем още веднъж.

4. Ние постоянно се  отегчаваме и скучаем.

Ако вие не ни обръщате внимание, не ни се усмихвате, когато имаме потребност от това, не ни радвате в леглото или не водите забавни диалози – тогава извинете, само че дано влезе идната, апелирам! Ние ще бъдем общителни (винаги сме интелигентни), само че бързо ще се изнесем при друга, в случай че не можете да задържите вниманието ни. Егоистично, само че правилно!

5. Обичаме да гледаме огромната картина.

Един малък подробност не може да ни задържи вниманието. Ние мислим за  планове, хрумвания и цели и какво би трябвало да създадем, с цел да реализираме нашата цел. Капки и половинчати ограничения не ни интересуват. Но ние ще им обърнем внимание, в случай че е належащо. Такива сме ние!

6. Ние постоянно сме нападателни.

Агресията получаваме от това, което желаеме, когато желаеме и както желаеме. Моля, отстъпете обратно. Вие единствено ни пречите! Във ваш  интерес е да не се конкурирате с нас – защото е по-вероятно да загубите.

7. Обичаме буйно.

Ние се влюбваме бързо и с възторг. Но главното нещо е, че  доста буйно обичаме. Обичаме любовта! Самото положение на обич. Когато ви обикнем, незабавно ще разберете това.

8. Животът ни вълнува.

Честно казано, ние сме във екстаз от всичко: пътешестване, литература, забавни хора, светът, вас … Почти всичко ни вълнува. Ето за какво ние желаеме да преглеждаме цялата картина като едно цяло и в случай че се тревожим за тривиални неща, няма да имаме време да живеем живота  си с цялостна скорост.

9. Ние сме лоялни към болката.

Не спорете с нашите другари. Не обиждайте хората, които обичаме! Ние таим своя яд с  години! И даже в случай че нямаме физическа мощ, ние компенсираме с думи! Враговете на приятелите са  наши  врагове – бъдете деликатни!

10. Ние сме уверени в нашите качества.

Това е просто един добър метод да се каже, че изричаме съвсем всичко, което желаеме, изключително в кръга на хората, които ни познават добре. Можем да затворим устата си пред родителите или шефа, само че за нас е доста мъчно да не споделяме какво усещаме.

11. Работим доста и интензивно.

Назначете Овен на лидерска позиция, дайте му това, с което изпитва пристрастеност, и той ще работи повече от всеки различен! Но имайте поради, че това е използвано единствено в случай че Овен прави нещо, което го удовлетворява и подтиква. Ако се окажем в задънена улица – просто изключваме телефона и никой не може да ни откри.

12. Нямаме никакво самообладание.

Никакво. Искаме всичко, което би трябвало да се направи, да се направи през вчерашния ден, и ще бъде неприятно за всички в близост, в случай че не можем да се договорим, че би трябвало да се направи нещо преди крайния период. И дано не повдигаме въпроса „ да заседнем в задръстването “ или „ на опашката в супермаркета “. Това незабавно ни вбесява!

13. Винаги се нуждаем от персонално пространство.

Ние сме извънредно самостоятелни, което значи, че би трябвало да имаме личен живот. Ако Овен се почувства в клетка –  ще избяга незабавно, когато отворите вратата. Привличат ни хора, които имат свои лични ползи и занимания и могат да ни оставят да живеем живота си и да споделяме приключенията си с вас.

Накъдето е ориентирано вашето внимание – там изтича вашата сила

 

Днес доста учени стигат до разбирането, че нашият физически свят е непрестанен поток от сила, който  сформира  действителни обекти и събития единствено с помощта на нашата мисъл. Ето за какво духовните хора,…

Цялата публикация

13- те думи, които непреклонно източват вашата позитивна сила

 

Тези 13 думи – не са толкоз доста, като се има поради, че някои от тях би трябвало изцяло да се изхвърлят, а останалите сполучливо да се заменят със синоними. Късметът…

Цялата публикация

Вие не можете да заобиколите неумолимия кармичен Закон за опазване на силата

 

“Законът за опазване на силата е един  от най-фундаменталните закони, съгласно които най-важна физическа големина – силата,  се резервира в една изолирана система. На Този закон се подчиняват всички, без…

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР